Cropalyser este o aplicaţie practică, dezvoltată de Bejo pentru identificarea bolilor şi dăunătorilor în culturile de legume. Aplicaţia oferă rapid informaţiile necesare cu privire la starea de sănătate şi dezvoltare a culturilor dumneavoastă.

O aplicație practică pentru identificarea rapidă a principalelor boli, dăunători şi tulburări de creştere în culturile de legume care includ sfeclă roşie, morcov, varză şi ceapă. Aceasta furnizează informaţii referitoare la sănătatea şi stadiul de dezvoltare a culturii dvs. Funcţia de căutare „Cropalyser” te învaţă să analizezi neregulile și să recunoşti simptomele care apar în dezvoltarea culturii, te sfătuieşte in ceea ce priveşte controlul şi prevenţia bolilor şi dăunătorilor. Cropalyser reprezintă o unealtă de bază la indemâna oricui ce poate fi folosită în orice moment și în toate etapele de dezvoltare ale culturii dvs.
Boli şi dăunători:

  • Oferă informaţii detaliate referitoare la bolile şi dăunătorii culturilor de sfeclă roşie, morcovi, varză şi ceapă.
  • Ajută la identificarea bolilor şi dăunătorilor prin accesarea funcţiei de căutare a aplicaţiei „Cropalyser”
  • Conţine informaţii referitoare la bacterii, ciuperci, insecte, nematozi, viruşi şi deficiențe de nutriţie.
  • Identifică simptomele în recolta dvs.
  • Observă dezvoltarea şi infestarea cu boli și/sau dăunători.
  • Oferă sfaturi pentru prevenirea și controlul bolilor și dăunătorilor

Aplicaţia pentru a-ţi analiza cultura!

Bejo a dezvoltat aplicaţia "Cropalyser" ca un serviciu pentru clienţii săi şi nu numai. De asemenea, Bejo împărtăşeşte cunoştinţele şi experienţa sa în ceea ce priveşte analiza şi recunoaşterea bolilor şi dăunătorilor în culturi cu partenerii săi din domeniul legumelor.

Download Cropalyser

  iOS download

  Android download

The app to analyse your crop!