Bejo a lansat site-ul complet reînnoit www.bejo.ro. Site-ul s-a schimbat atât în ceea ce privește designul grafic, cât și funcționalitatea, iar modificările de design respectă cerințele curente ale utilizatorilor, precum și cele mai recente tendințe grafice. Avem acum un site receptiv, potrivit pentru toate dispozitivele (inclusiv telefoanele mobile), care este mult mai practic și ușor de utilizat.

Clienții, producătorii și partenerii noștri din lanț pot accesa cu ușurință informațiile necesare. Toate culturile noastre pot fi găsite sub elementul principal "sortiment" și aici puteți alege o recoltă sau puteți căuta o anumită varietate. Pagina cu detaliile varietății conține informații despre varietatea aleasă, cu imaginile corespunzătoare. Alegerile pot fi redefinite prin intermediul filtrelor, iar varietăţile pot fi comparate. Configurația pentru sortimentul convențional este aceeași ca și pentru sortimentul organic, astfel încât aceasta simplifică experiența utilizatorului.

„Pentru site și sortiment a fost dezvoltată o funcție extinsă de căutare”

În cadrul întregului site web, dar în special pentru secțiunea de sortiment, am dezvoltat o funcție extinsă de căutare. Știri și alte informații importante pot fi găsite într-o secțiune distinctă "revistă", cu cele mai importante elemente afișate în secțiunea "articole de top" sau anunțuri de pe pagina de pornire.

Sperăm să vă aruncați o privire la site-ul nostru revitalizat www.bejo.ro și să experimentați cât de ușor este să găsiți informațiile de care aveți nevoie.