Împreună cu clienții și partenerii noștri, analizăm în mod activ oportunitățile din piața de profil și metodele inovatoare de cercetare. Suntem aproape de natură pentru a putea obține cele mai bune semințe de legume, astfel încât cultivatorii din întreaga lume să poată recolta varietăți de legume sănătoase și gustoase de care să se bucure consumatorii, în prezent dar și peste cincizeci de ani.

Bejo, producător de semințe de legume pentru cultivatorii profesionști

Bejo este una dintre cele mai importante companii specializată în ameliorarea, producerea și comercializarea semințelor de legume. Își desfășoară activitatea în peste treizeci de țări din întreaga lume, fiind o companie familială cu orientare internațională. Cei 2.200 de angajați se concentrează asupra dezvoltării celor mai bune varietăți de legume pentru prezent și viitor.

În decursul anilor, ne-am extins atenția asupra sectorului organic, proces aflat în curs de desfășurare, rezultat al interacțiunii dintre fermieri, distribuitori, parteneri din lanțul alimentar și proprii noștri angajați. În condițiile piețelor locale, partenerii noștri au libertatea de a exploata la maxim produsele noastre  

Exploring nature never stops

Împreună pe termen lung

Consolidarea relațiilor pe termen lung cu clienții noștri primează în fața beneficiilor imediate. Reprezentanții noștri au o comunicare strânsă cu fermierii, realizând un schimb permanent de opinii și fiind atenți la îngrijorările acestora. Receptivi la tot ce se întâmplă, putem oferi o mai bună asistență și consiliere în vederea obținerii unor rezultate reale și durabile a culturilor.

Învățăm în fiecare zi din experiențele noi. Dorim să știm ce se întâmplă în câmp și în piața de profil. Utilizăm aceste cunoștințe practice pentru a dezvolta noi varietăți și a produce semințe cu caracteristici mai bune pentru fermieri și întregul lanț alimentar.

Ridicarea standardului prin inovații

Investim mult în cercetare. Începând cu anii 1960, ocupăm o poziție superioară în aplicarea tehnicilor moderne de ameliorare și nu ne-am oprit niciodată din explorarea activă a noilor tehnologii. Învățând mai multe despre plante, mergând până la structura ADN-ului, putem dezvolta mai rapid și mai precis ca niciodată noi varietăți. Rezultatul acestui proces este obținerea de varietăți cu caracteristici mai bune de creștere, potrivite agriculturii durabile. Producțiile astfel obținute îndeplinesc nevoile cultivatorilor și satisfac exigențele consumatorilor.

Producția - în prezent și peste cincizeci de ani

Datorită creșterii demografice cerința de hrană va fi din ce în ce mai mare ceea ce va duce la necesitatea producerii de alimente bune și sănătoase.

În acest proces noi contribuim cu experiența noastră, îmbunătățind continuu metodele de ameliorare, rămânând în relație permanentă cu natura. Suntem de părere că resursele naturale devin din ce în ce mai rare și merită să fie protejate, astfel încât fermierii să poată cultiva într-un sol sănătos și fertil, în prezent și peste cincizeci de ani. Din acest motiv căutăm mereu metode noi de cultivare, sustenabile și investim într-o gamă largă de semințe de legume organice.

Calitatea: cele mai bune semințe și varietăți

Noi privim cu încredere spre viitor. Fiind o companie familială, ne păstrăm tradiția producând cele mai bune semințe și oferind cele mai bune varietăți de legume sănătoase, pline de savoare pentru a fi cultivate într-un mod durabil. Colaborăm cu fermierii și partenerii din lanțul alimentar pentru a oferi o șansă bunelor inițiative: aceasta este pasiunea noastră. Exploring nature never stops.