Bejo- o companie importantă în domeniul seminţelor

Specialişti din întreaga lume în domeniul lanţului de alimentaţie aleg seminţele de legume de la Bejo. O alegere normală: Bejo este una dintre companiile de primă importanţă în ameliorarea, producţia, procesarea şi marketing-ul seminţelor de primă calitate şi experienţa noastră în domeniul seminţelor durează de mai bine de 100 de ani. Seminţele  Bejo sunt distribuite în mai mult de 100 de ţări printr-o reţea globală de companii Bejo şi distribuitorii săi dedicaţi, comapnia având peste 1700 de angajaţi.

O companie condusă prin şi spre calitate

Caracterul său internaţional şi procesele specializate din cadrul companiei se combină pentru a face din Bejo o întreprindere fascinantă. Compania se caracterizează printr-o cultură deschisă, accesibilă şi inovatoare. Experţii noştri îşi dedică talentul cercetării, producerii de seminţe, procesării, părţii logistice şi vânzării. Pe deplin ne justificăm motto-ul nostru: „Bejo, un nume care înseamnă calitate”.  Această calitate este dovedită zilnic în toată lumea.

 Noi transformăm cerinţele pieţei în varietăţi de legume care în mod cert reprezintă valoare adăugată pentru întregul lanţ de alimentaţie. Inovaţia constantă este ţelul şi principalul motor în creşterea Bejo.       

Bejo, un nume care înseamnă calitate

Cercetare- Varietăţi de viitor

Varietăţile de legume cu caracteristici unice sunt rezultatul personalului foarte bine pregătit profesional care lucrează în programe de cercetare inovatoare. Din acest motiv, Bejo investeşte o parte substanţială din profitul său anual în cercetare. Echipele noastre de ameliorare şi centrul de cercetare colaborează strâns pentru a crea varietăţile pentru viitor: inovaţia şi îmbunătăţirea – cuvintele cheie ale succesului! Programele noastre de ameliorare intensive, multianuale, produc în jur de 40 de varietăţi noi de legume, în fiecare an oferind caracteristicile cerute de către lanţul de alimentaţie. Spre exemplu, pentru producători culturi mai sănătoase, rezistenţa mărită la boli, productivităţi mai mari, iar pentru consumatori o aromă îmbunătăţită. Cercetătorii Bejo se specializează în ameliorarea rezistenţelor, cultura ţesuturilor şi cercetarea în substanţe nutritive benefice sănătăţii. Bejo este activă în nu mai puţin de 60 de proiecte în ceea ce priveşte ameliorarea rezistenţelor. În fiecare an, Bejo supraveghează mii de teste şi loturi demonstrative în lumea întreagă. Avem staţii de ameliorare în Olanda, Polonia, Italia, India şi Guatemala.

Producția de semințe de calitate-Principala noastră motivație!

Fiecare lot de seminţe este supus unui lung proces de inspecţii de curăţare şi calitate post recoltare. Multe seminţe sunt ulterior transformate în forme unice de produs incluzând protecţie împotriva bolilor fungice, a insectelor şi au o excelentă calitate a germinaţiei. Cele mai importante forme de produs sunt Bejo seminţe normale, Bejo seminţe de precizie, Bejo seminţe de precizie tratate cu insecticide, pregerminate şi drajate. Investiţia continuă în metode şi mai bune de procesare a seminţelor este ca o a doua natură pentru Bejo – deoarece aceasta este singura modalitate de a garanta calitatea noastră de top pe viitor.